Atelier Suzy

De handen van Suzanne Arteel en Rosita Santens

Atelier Suzy, Cyriel Buyssestraat 2, Nevele

Suzanne Arteel is ‘Meester in de Beeldende Kunsten’ en kon na een aantal jaren werken als textielontwerpster haar droom waarmaken: een eigen kunstatelier opstarten. Samen met haar man verbouwde ze het oude KBC-kantoor in Nevele tot ‘Atelier Suzy’ dat eind augustus 2016 de deuren opende. Suzanne geeft gedurende het schooljaar ateliers in een ontspannen, losse, aangename en vriendschappelijke sfeer. Ze brengt verschillende technieken en materialen aan en leert de cursisten werken rond verschillende onderwerpen. Iedereen kan er op eigen tempo werken en dit alles onder professionele begeleiding in een locatie met de juiste belichting en een ruim aanbod aan didactisch materiaal.  Het is zoals een cursiste het ooit omschreef: “Het is maar door het te proberen dat je weet dat je het kan”

 

Rosita Santens is één van de cursisten van Suzanne Arteel. Na vijf jaar  kunstacademie in Maldegem verdiept ze zich in het schilderen met olieverf. Daarnaast is Rosita een gedreven fotografe die sinds 2012 jaarlijks deelneemt aan de fototentoonstelling van DAFOT in Zomergem en de tentoonstelling van de kanaalfeesten.

 

  • Demonstratie met workshop op zaterdag 29 april van 13.30u – 17u :

Er worden een aantal materialen / technieken gedemonstreerd. Je kan zelf gerust ook één of meerdere materialen en technieken eens uitproberen (pastelkrijt, houtskool, schetspotlood, acryl- en olieverf, bister, aquarelverf, … )

  • Tentoonstelling op zondag 30 april van 13.30u – 18u met tekeningen en schilderijen van cursisten en foto’s van Rosita Santens.

 

Contact:

www.ateliersuzy.be

suzanne@ateliersuzy.be

0494/527 499